Sala de premsa

ELIMINA L'ANTERIOR El conseller Elena presenta la nova embarcació del cos de Mossos d'Esquadra

query_builder   28 agost 2021 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

ELIMINA L'ANTERIOR El conseller Elena presenta la nova embarcació del cos de Mossos d'Esquadra

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, presentarà el proper dissabte, 28 d’agost, a les 11.00 hores, la nova embarcació de la Policia Marítima del cos de Mossos d’Esquadra, amb la qual es comença formalment el desplegament de les seves funcions al mar.

L’atenció a la premsa tindrà lloc al club nàutic del Port de la Selva, al carrer La Lloia s/n de Port de la Selva (Alt Empordà). 

També hi intervindran l’alcalde del Port de la Selva, Josep Maria Cervera; el director general de la Policia, Pere Ferrer; el cap de la Comissaria General de Mobilitat, Joan Portals; i es comptarà amb la presència de diferents autoritats locals, de la Generalitat, així com de comandaments del cos de Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat, del cos d’Agents Rurals i de l’armador, Quer Professional Boats de Port de la Selva.

Després de l’explicació de les novetats de l’embarcació es procedirà al bateig de l’embarcació i a l’avarada de la nau en aigües del port de Port de la Selva. Un cop a l’aigua, les autoritats podran visitar l’embarcació. Es podran enregistrar imatges de tot l’acte.

Els mitjans interessats a cobrir l’acte hauran de confirmar la seva assistència indicant NOM, COGNOMS i MITJÀ a comunicacio.interior@gencat.cat abans de divendres, 27 d’agost, a les 14.00 h. 

11:00|El conseller Elena presenta la nova embarcació del cos de Mossos d'Esquadra. Club nàutic del Port de la Selva ( c. La Lloia, s/n)|El Port de la Selva (Alt Empordà)

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, presentarà la nova embarcació de la Policia Marítima del cos de Mossos d’Esquadra, amb la qual es comença formalment el desplegament de les seves funcions al mar. Després de l’explicació de les novetats de l’embarcació, es procedirà al bateig de l’embarcació i a l’avarada de la nau en aigües del port de Port de la Selva. La delegada del Govern, Laia Cañigueral, acompanyarà el conseller.

`