En el decurs de la visita, la titular de Drets Socials es reunirà amb representats de Dincat

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, visitarà demà la Fundació Rubricatus del Prat de Llobregat. Aquesta entitat promou la inclusió social de les persones amb discapacitat mitjançant la creació de llocs de treball, la inserció laboral i la prestació de serveis de teràpia ocupacional, entre d’altres.

Els mitjans gràfics que ho desitgin podran seguir la visita al centre especial de treball i al centre ocupacional de Rubricatus a partir de les 16h. Tot seguit, cap a les 17h, la consellera i un representant de Dincat atendran els mitjans de comunicació.

En el decurs de la visita, Cervera es reunirà amb una representació de Dincat encapçalada pel president de l’entitat, Manel Palou. Per part del Departament, també participaran en la reunió de treball la secretària d’Afers Socials i Famílies, Anna Figueras; la directora general d’Acció Cívica i Comunitària, Cesca Domènech, i la directora dels Serveis Territorials de Drets Socials a Barcelona, Lluïsa Nicolau.

 

16:00|La consellera Cervera visita la Fundació Rubricatus. C. de Girona, 10|El Prat de Llobregat (Baix Llobregat)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, visitarà la Fundació Rubricatus. En el decurs de la visita es reunirà amb representants de Dincat. L'acompanyaran la secretària d'Afers Socials i Famílies, Anna Figueras; la directora general d’Acció Cívica i Comunitària, Cesca Domènech, i la directora dels Serveis Territorials de Drets Socials a Barcelona, Lluïsa Nicolau. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran seguir la visita al centre especial de treball i al centre ocupacional de Rubricatus a partir de les 16h. Tot seguit, cap a les 17h, la consellera i un representant de Dincat atendran els mitjans de comunicació.