La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, es reunirà aquest dimecres a les 11h amb l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i signarà el llibre d’honor del municipi. Tot seguit, a les 12h, la consellera i l’alcaldessa atendran els mitjans de comunicació. Les acompanyaran el delegat del Govern a Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, i el director dels Serveis Territorials de Drets Socials a Terres de l’Ebre, Felip Montclús.

A la tarda, la titular de Drets Socials visitarà la seu de Creu Roja a Deltebre per conèixer de primera mà l’actuació de l’entitat arran dels aiguats de principis de setembre. En el decurs de la visita al municipi, Cervera es reunirà amb l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i signarà el llibre d’honor de l’Ajuntament.

12:00|La consellera Cervera visita Tortosa i Deltebre. Ajuntament (pl. d'Espanya, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, es reunirà amb l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. La consellera i l’alcaldessa atendran els mitjans de comunicació a les 12h acompanyades del delegat del Govern a Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, i el director dels Serveis Territorials de Drets Socials a Terres de l’Ebre, Felip Montclús. A la tarda, Cervera visitarà la Creu Roja a Deltebre i es reunirà amb l'alcalde del municipi, Lluís Soler.