Roda de premsa de la consellera d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat i de la ministra d'Igualtat a Madrid

Aquest dimecres la consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge es reuneix amb la ministra de Igualdad, Irene Montero, a Madrid, per abordar conjuntament el treball compartit de tots dos departaments en matèries tan rellevants com les violències masclistes, els drets de les persones LGTBI o les polítiques públiques en matèria de conciliació.

A la reunió també hi participaran la secretària d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere, Noelia Vera; la delegada de la Generalitat de Catalunya a Madrid, Ester Capella; i la Secretaria General d'Igualtat i Feminismes, Georgina Oliva.

11.30 h Trobada de la ministra d'Igualtat amb la consellera d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

13.30 h Roda de premsa de la ministra d'Igualtat i la consellera d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, a les 15.30 h, se celebrarà una reunió sectorial entre representants del Ministeri i de la Generalitat. La trobada comptarà amb la participació de la delegada de Govern contra la Violència de Gènere, Victoria Rosell; la directora general de Diversitat Sexual i Drets LGBTI, Boti G. Rodrigo, i la directora general d'Igualtat de Tracte i Diversitat Ètnic Racial, Rita Bosaho. Per part de la Conselleria d'Igualtat i Feminismes, assistiran la secretària d'Igualtats, Mireia Mata, i la secretària de Feminismes, Montserrat Pineda.

Els mitjans interessats en la cobertura han d'enviar un correu electrònic a comunicacio.igualtat@gencat.cat i a prensa@igualdad.gob.es especificant si serà de forma presencial o per webex. En el cas que sigui per webex se'ls farà arribar el link per connectar-se. 

 

13:30|La consellera Verge es reuneix amb la ministra d'Igualdad, Irene Montero . Ministerio de Igualdad|Madrid (-)

La consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge, es reunirà amb la ministra de Igualdad, Irene Montero, a Madrid, per abordar conjuntament el treball compartit de tots dos departaments en matèries tan rellevants com les violències masclistes, els drets de les persones LGTBI o les polítiques públiques en matèria de conciliació.