Teresa Jordà visitarà el Centre de Recursos de Vehicle Elèctric i el punt de recàrrega per a vehicles elèctrics de Santa Perpètua de la Mogoda

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, visitarà demà dimecres, 22 de setembre, a les 10.30 h, les instal·lacions del Centre de Recursos de Vehicle Elèctric de Santa Perpètua de la Mogoda, així com el punt de recàrrega per a vehicles elèctrics d’aquesta localitat.

Un cop finalitzat el recorregut al Centre, cap a les 11.00 h, la consellera Jordà presentarà els ajuts per a l’adquisició de vehicles elèctrics i la instal·lació de punts de recàrrega del pla Moves III. Una part d’aquests ajuts té per objectiu incentivar l’entrada en circulació de nous vehicles propulsats amb tecnologies més netes i eficients i la retirada de vehicles vells, més contaminants. L’altra va destinada als punts de recarrega per impulsar el desenvolupament d’una xarxa de recàrrega per a vehicles elèctrics que contribueixi a la implantació del vehicle elèctric a Catalunya

La presentació dels ajuts i la visita de la consellera Jordà s’emmarquen en la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, i refermen el compromís del Govern de Catalunya en la transició energètica i en la lluita contra el canvi climàtic mitjançant l’assoliment d’un model energètic català basat al 100% en energies renovables el 2050.

10:30|La consellera Jordà presenta els ajuts per a l'adquisició de vehicles elèctrics i la instal·lació de punts de recàrrega. Pl. del treball, s/n ( Complex Granja Soldevila)|Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental)

La consellera d’Acció Climàtica, ALimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, presentarà els ajuts per a l’adquisició de vehicles elèctrics i la instal·lació de punts de recàrrega i visita el Centre de Recursos de Vehicle Elèctric de Santa Perpètua de la Mogoda.