• Prop de 1.300 mossos i policia local es graduaran enguany, en una cerimònia que es farà a la seu de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a Mollet del Vallès
  • Els mitjans interessats en cobrir presencialment aquest acte hauran d’acreditar-se prèviament i també es podrà seguir per streaming

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, encapçalarà el lliurament de diplomes de la 34ena promoció de l’Escola de Policia de Catalunya i cloenda del curs 2020-2021. L’acte tindrà lloc demà, dissabte, a partir de les 9.15 hores, a la seu de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), a Mollet del Vallès.

A la seva arribada, el cap del Govern serà rebut pel major cap del cos de Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, i per la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Tamara Garcia, a més del conseller Elena, i passarà revista a la formació de Gala del Cos de Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Barcelona i Mollet del Vallès.

Tot seguit tindrà lloc l’inici de la cerimònia de lliurament de diplomes als prop de 1.300 mossos i policies locals que es graduen enguany. En el decurs de l’acte intervindran la directora de l’ISPC; el conseller d’Interior, i l’agent de la policia local de Sant Vicenç dels Horts Ramon Herrera, primer de la 34a promoció, en representació de tots els seus companys i companyes. El president Aragonès clourà la cerimònia amb la seva intervenció.

 

Nota:

-Per a una correcta organització de l’acte, els mitjans de comunicació hauran d’accedir des de les 8.45 hores i fins a les 9.15 hores.

-Per cobrir l’acte caldrà haver-se acreditat prèviament enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat, indicant  nom, cognoms, DNI i mitjà, així com les dades del vehicle, en cas que se’n porti. El termini d’acreditacions es clourà aquesta tarda, a les 16.00 hores.

-Es recomana als mitjans gràfics que portin teleobjectius a partir de 300 mm.

-La cerimònia es podrà seguir també via streaming en aquest enllaç:

 https://www.youtube.com/watch?v=trTCAHNA3hQ