Sala de premsa

Dilluns, 11 d'octubre, a les 9:00 h, a l'Àrea Bàsica Policial del Tarragonès. (Plaça dels Mossos d'Esquadra, 1)

El conseller Elena presenta el desplegament dels nous agents del cos de Mossos d'Esquadra a Tarragona

query_builder   11 octubre 2021 09:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena presenta el desplegament dels nous agents del cos de Mossos d'Esquadra a Tarragona

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, acompanyat de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; la delegada del Govern de la Generalitat a Tarragona, Teresa Pallarés; i el director general de la Policia, Pere Ferrer; presentarà dilluns vinent, 11 d’octubre, a les 09.00 h, el desplegament dels nous agents del cos de Mossos d’Esquadra a Tarragona.

Els mitjans que vulguin cobrir l’atenció a mitjans s’hauran d’acreditar abans de diumenge, dia 10 d’octubre a les 16.00 hores, enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat. Caldrà indicar el  nom, cognoms, DNI i mitjà, així com les dades del vehicle, en cas que se’n porti.

09:00|El conseller Elena presenta el desplegament dels nous agents a Tarragona. Àrea Bàsica Policial del Tarragonès (pl. dels Mossos d'Esquadra, 1)|Tarragona (Tarragonès)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, presentarà el desplegament dels nous agents del cos de Mossos d’Esquadra a Tarragona. L'acompanyarà la delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia