El director de Relacions Ciutadanes del Casal dels Infants del Raval, Enric Canet, serà l'encarregat de presentar l'acte

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, participarà dimecres vinent al Fòrum Social Pere Tarrés, on pronunciarà la conferència “Els drets socials a la Catalunya del futur”. L’acte serà presentat per Enric Canet, director de Relacions Ciutadanes del Casal dels Infants del Raval.

La conferència-col·loqui tindrà lloc a les 12h i es podrà seguir de forma presencial o telemàticament. La modalitat virtual es realitzarà mitjançant la plataforma Zoom, mentre que el format presencial tindrà lloc a l’Aula Magna de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL (c. Santaló, 37 de Barcelona).

Per garantir el límit d’aforament, els mitjans interessats en assistir a l’acte, tant presencialment com virtualment, s’han d’inscriure enviant un correu a l’adreça premsa@peretarres.org.

Les persones inscrites a la modalitat virtual rebran un correu el dia anterior amb l’enllaç i les dades necessàries per poder connectar-s’hi.

El Fòrum Social Pere Tarrés, que arriba a la seva 77a edició, s’ha consolidat com un espai de reflexió i debat plural que reuneix periòdicament representants de la vida associativa, social i econòmica de Catalunya. 

12:00|La consellera Cervera participa en el Fòrum Social Pere Tarrés. Aula Magna de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL (c. Santaló, 37)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, participarà en el Fòrum Social Pere Tarrés amb la conferència “Els drets socials a la Catalunya del futur”. Hi assistirà el secretari d'Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra.