Sala de premsa

La consellera de Justícia inaugura la Fira del Vent, al Pla de Santa Maria

query_builder   16 octubre 2021 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Justícia inaugura la Fira del Vent, al Pla de Santa Maria

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, inaugura demà dissabte, 16 d’octubre, la Fira del Vent, al Pla de Santa Maria, a la comarca de l’Alt Camp.

A més de la consellera, que clourà l’acte, hi intervindran el president de la Fira del Vent, Martí Rull, el portaveu del Comissariat de la Col·lecció de Morters, Jaume Culleré, i l’alcalde del Pla de Santa Maria, Mateu Montserrat. També hi assistirà, entre d’altres, la directora dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona, Mònica Solé.

En el decurs de la visita, la consellera Lourdes Ciuró signarà al Llibre d’honor de l’Ajuntament, al mateix estand de la Fira, i a continuació visitarà la resta dels estands i saludarà els expositors. Ciuró també visitarà el Museu Agrícola, annex al recinte firal, i el Centre d’Interpretació del Tèxtil.

 

ACTE:

La consellera de Justícia inaugura la Fira del Vent, al Pla de Santa Maria

DIA:

Dissabte, 16 d’octubre

HORA:

12 h

LLOC: 

Casa del director de la fàbrica tèxtil

Passeig del Pla, 2,

El Pla de Santa Maria

12:00|La consellera Ciuró inaugura la Fira del Vent. Casa del Director de la Fàbrica Tèxtil (pg. del Pla, 2)|El Pla de Santa Maria (Alt Camp)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, inaugurarà la Fira del Vent, al Pla de Santa Maria. A més de la consellera, hi intervindran el president de la Fira, Martí Rull; el portaveu del Comissariat de la Col·lecció de Morters, Jaume Culleré; i l’alcalde del Pla de Santa Maria, Mateu Montserrat. També hi assistirà la directora dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona, Mònica Solé.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia