Sala de premsa

El vicepresident Puigneró i la portaveu Plaja compareixen després de la reunió del Consell executiu

query_builder   19 octubre 2021 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident Puigneró i la portaveu Plaja compareixen després de la reunió del Consell executiu

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, compareixeran demà dimarts, 19 d'octubre, a les 12.30h, en roda de premsa després de la reunió del Consell Executiu celebrat al matí. Els mitjans podran seguir la convocatòria i fer preguntes de forma presencial des del Palau de la Generalitat. Es recupera, d'aquesta manera, l'aforament del 100% a la sala de premsa, d'acord amb l'aixecament de restriccions que va anunciar el Govern la setmana passada. Ja no s'habilitarà el seguiment a través de l'aplicació Zoom.

SEGUIMENT DELS MITJANS

  • L’entrada dels periodistes serà per la porta del carrer Sant Sever.
  • Els periodistes que no tinguin acreditació del Palau, caldrà que enviïn un correu a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat des d’una adreça corporativa, sol·licitant poder assistir a la roda de premsa. Us podeu acreditar fins demà dimarts a les 11.00h.
  • La roda de premsa s’emetrà per xarxes del @govern i a través de la plataforma Watchity es podrà recuperar la compareixença íntegra.

Hi podreu accedir a través:

Workspace: https://governmitjans.watchity.com

Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat

Password: premsa

  • Se subministraran les fotos de la roda de premsa.

AVÍS

  • Es prega que els periodistes facin les preguntes seguides en la seva intervenció sense que això signifiqui que no es pugui repreguntar si és necessari.


MESURES DE PROTECCIÓ I PREVENCIÓ

  • És obligatori l’ús de mascareta per poder entrar a Palau i caldrà portar-la durant tota la roda de premsa.
  • Es prendrà la temperatura a tothom que entri a Palau.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada del Palau.

12:30|El vicepresident Puigneró i la portaveu Plaja compareixen després de la reunió del Consell executiu. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, compareixeran en roda de premsa després de la reunió del Consell Executiu celebrat al matí. Els mitjans podran seguir la convocatòria i fer preguntes de forma presencial des del Palau de la Generalitat. Es recupera, d'aquesta manera, l'aforament del 100% a la sala de premsa, d'acord amb l'aixecament de restriccions que va anunciar el Govern la setmana passada. Ja no s'habilitarà el seguiment a través de l'aplicació Zoom.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia