El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presidirà demà dimecres 20 d’octubre, la presentació del model S04, el primer cotxe elèctric de Silence.

En l’acte, que comptarà també amb la participació del CEO de Silence, Carlos Sotelo Rosell, i de la segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz Cid, també es donarà a conèixer el nou intercanviador de bateries dissenyat i fabricat per l’empresa.

A la presentació hi assistiran el secretari general del Departament d’Empresa i Treball, Oriol Sagrera i Saula, el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos i Maduell, i el director general d’Innovació i Emprenedoria, Lluis Juncà i Pujol. Finalitzada la presentació, que començarà a les 17 hores a la nova seu de Silence, el conseller visitarà les instal·lacions.

Els mitjans interessats podran assistir a l’acte i prendre imatges de la presentació. Els mitjans que vulguin assistir han de confirmar per mail comunicacion@silence.eco

17:15|El conseller Torrent presideix la presentació del primer cotxe elèctric i del nou intercanviador de bateries de Silence. Seu Silence. c/. Còrsega, 293|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, presidirà la presentació del primer cotxe elèctric i del nou intercanviador de bateries de Silence.