Sala de premsa

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, farà una visita institucional a Vic

Visitarà els ajuntaments de Vic i Calldetenes, els jutjats, el Col·legi de Procuradors i el Col·legi de l'Advocacia

query_builder   22 octubre 2021 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, farà una visita institucional a Vic

Visitarà els ajuntaments de Vic i Calldetenes, els jutjats, el Col·legi de Procuradors i el Col·legi de l'Advocacia

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, visitarà Vic demà divendres. A les 11.30 hores, la consellera es reunirà amb l’alcaldessa, Anna Erra, i signarà al llibre d’honor de la ciutat. Un  cop acabada la visita, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.

A continuació, a les 12 hores, la consellera es traslladarà als jutjats, on mantindrà una reunió amb les autoritats judicials i visitarà les noves instal·lacions del nou Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 6, que acaba de posar-se en marxa, i el nou espai per a la Fiscalia. Després visitarà les dependències del Col·legi de Procuradors. Acompanyaran la consellera la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Rosa Vestit, i la directora general d’Execució Penal a la Comunitat i de Justícia, Juvenil, Susagna Roura.

A les 14 hores, Ciuró es dirigirà a Calldetenes, on visitarà l’Ajuntament i la rebrà l’alcalde, Marc Verdaguer, i altres membres del consistori, i signarà al llibre d’honor.

Finalment, a les 17 hores, la consellera es traslladarà al Col·legi d’Advocacia de Vic, acompanyada del director general de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació, Joan Ramon Casals, i es reunirà amb el degà, Rogeli Montoliu, i visitarà les instal·lacions.       

 

ACTE:

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, farà una visita institucional a Vic

 

DIA:

 

Demà, divendres 22 d’octubre


HORA i LLOC 

 

 

11:30 h, Ajuntament de Vic, carrer de la Ciutat, 1

 

 

La consellera Ciuró fa una visita institucional a Vic

La consellera Ciuró visitarà els ajuntaments de Vic i Calldetenes, els jutjats, el Col·legi de Procuradors i el Col·legi de l’Advocacia. L'acompanyarà la delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit.

 • 11:30|Visita a l'Ajuntament de Vic. C. de la Ciutat, 1|Vic (Osona)

  La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, visitarà l'Ajuntament de Vic, on es reunirà amb l’alcaldessa, Anna Erra, i signarà al llibre d’honor de la ciutat. Un cop acabada la visita, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.

 • 12:00|Visita als Jutjats. Casa Serra i Monet (Rambla, 46)|Vic (Osona)

  La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, visitarà els Jutjats de Vic. La consellera mantindrà una reunió amb les autoritats judicials i visitarà les noves instal·lacions del nou Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 6, que acaba de posar-se en marxa, i el nou espai per a la Fiscalia. Després visitarà les dependències del Col·legi de Procuradors.

 • 14:00|Visita a l'Ajuntament de Calldetenes. C. 11 de setembre, s/n|Calldetenes (Osona)

  La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, visitarà l'Ajuntament de Calldetenes on la rebrà l’alcalde, Marc Verdaguer, i altres membres del consistori, i signarà al llibre d’honor.

 • 17:00|Visita al Col·legi de l'Advocacia de Vic. Pl. Miquel de Clariana, 2|Vic (Osona)

  La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, visitarà el Col·legi de l’Advocacia de Vic i es reunirà amb el degà, Rogeli Montoliu, i visitarà les instal·lacions. L'acompanyarà el director general de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació, Joan Ramon Casals.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia