La directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel, explicarà demà a les 11:30 hores el desplegament del nou model de gestió de la demanda, no urgent, dels centres d’atenció primària. El projecte s’ha posat en marxa amb la nova web “Programació per motius”.

La trobada serà al CatSalut i tindrà un format híbrid: presencial i telemàtic. Degut a les mesures de prevenció de la COVID, podran assistir màxim 11 periodistes dins la sala. Els mitjans que vulguin assistir-hi s’han d’acreditar enviant un correu a premsa.salut@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà. Només hi podrà assistir una persona per mitjà o dues si són televisions. Les i els càmeres hauran d’esperar fora de la sala.

Els mitjans que es connectin de forma telemàtica a la trobada podran participar via Zoom: https://zoom.us/j/95652171009?pwd=MXNxOXpObWN3aXpWK3hLbWlMdnFNQT09 

ID de reunió: 956 5217 1009
Codi d'accés: 671092 

Després de la xerrada, aproximadament a les 12:30h, els mitjans podran anar al CAP Roger (carrer de Roger, 48-64, a tocar del Departament de Salut) on un administratiu del centre explicarà tècnicament i en detall el funcionament de la nova eina. També podran enregistrar imatges.

 

11:30|Desplegament del nou model de gestió de la demanda a l'atenció primària. Servei Català de la Salut (Travessera de les Corts, 131-159 Edifici Olímpia)|Barcelona (Barcelonès)

La directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel, explicarà el desplegament del nou model de gestió de la demanda no urgent dels centres d’atenció primària.