Sala de premsa

El conseller Torrent viatja a Londres per promoure Catalunya com a destinació turística i d'inversió

query_builder   1 novembre 2021 11:15

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Torrent viatja a Londres per promoure Catalunya com a destinació turística i d'inversió

  • El conseller inaugurarà l’estand de Catalunya a la fira World Travel Market i es reunirà amb membres del sector turístic britànic l’1 de novembre
  • L’endemà, Torrent es reunirà amb empreses i consultores internacionals per promoure Catalunya com a destinació d’inversió

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat de la directora general de Tursime, Marta Domènech i Tomàs, i del director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer i Ferrer, inaugurarà dilluns 1 de novembre l’estand de Catalunya a la World Travel Market, la fira de turisme més important del món que té lloc a Londres de l’1 al 3 de novembre.

El conseller atendrà els mitjans de comunicació cap a les 11:15 hores al mateix estand (EU400 Catalan Tourist Board; Accés N2. ExCel London Royal Victoria Dock. 1 Western Gateway, Royal Docks. London E16 1XL).

El dia 2 de novembre, Torrent, acompanyat de la directora general d’Indústria i consellera delegada d’Acció, Natàlia Mas i Guix, mantindrà diverses trobades amb directius de multinacionals i d’empreses vinculades a les inversions industrials per posicionar Catalunya.

11:15|El conseller Torrent inaugura l'estand de Catalunya a la World Travel Market. Estand EU400 Catalan Tourist Board Accés N2. ExCel London Royal Victoria Dock. 1 Western Gateway|Londres (Regne Unit)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, inaugurarà l’estand de Catalunya a la fira World Travel Market de Londres i es reunirà amb membres del sector turístic britànic. En el marc de la inauguració, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia