Sala de premsa

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, inaugura el nou edifici de l'Escola Quatre Vents de Copons

query_builder   5 novembre 2021 09:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, inaugura el nou edifici de l'Escola Quatre Vents de Copons

  • Posteriorment, es traslladarà a Bellcaire d’Urgell i visitarà la Llar d’infants Sol Solet, l’Escola Bonavista, i l’Institut Ermengol IV. A l’institut, es reunirà amb els delegats i delegades dels diferents cursos d’ESO i batxillerat

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, inaugurarà demà a partir de les 9.30h el nou edifici de l’Escola Quatre Vents-ZER Vent d’Avall de Copons, conjuntament amb l’alcalde, Àlex Prehn. També hi seran presents el delegat del Govern de la Generalitat al Penedès, David Alquézar, i la directora dels Serveis Territorials d’Educació a la Catalunya Central, Gemma Boix. Prèviament, el conseller anirà a l’Ajuntament de Copons, on serà rebut per l’alcalde amb qui mantindrà una breu trobada.

 

L’acte començarà amb la descoberta de la placa inaugural. Seguidament, tindran lloc els parlaments oficials, amb les intervencions del conseller Gonzàlez-Cambray, l’alcalde Àlex Prehn, la directora del centre, Núria Monclús, i dos alumnes en representació de tot els estudiants. En acabar, el conseller d’Educació farà un recorregut per les instal·lacions i mantindrà una reunió amb l’equip directiu.

 

A continuació, el titular d’Educació es desplaçarà a Bellcaire d’Urgell, i a partir de les 11:45h conjuntament amb l’alcalde, Jaume Montfort, visitarà la Llar d’infants Sol Solet. També hi assistirà el director dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida, Claudi Vidal. En acabar, a les 12:05, visitarà les instal·lacions de l’Escola Bonavista i es reunirà amb l’equip directiu. Finalment, a les 13:10, Gonzàlez-Cambray es traslladarà a l’Institut Ermengol IV. El conseller mantindrà una reunió amb els delegats i delegades dels diferents cursos d’ESO i batxillerat, i també es reunirà breument amb membres de la directiva del centre.

 

* L’acte inaugural de l’Escola Quatre Vents es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del Departament d’Educació en el següent enllaç: https://youtu.be/L6s6Pr2ssUQ

09:30 | El conseller Gonzàlez-Cambray visita Copons i Bellcaire d'Urgell

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, inaugurarà el nou edifici de l’Escola Quatre Vents de Copons. Posteriorment, es traslladarà a Bellcaire d’Urgell i visitarà diferents centres educatius. 

  • 09:30|Inauguració escola. Escola Quatre Vents. Pla de Misa|Copons (Anoia-Penedès)

    El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, inaugurarà el nou edifici de l’Escola Quatre Vents de Copons. 

  • 11:45|Visita centres educatius. Llar d'infants Sol Solet|Bellcaire d'Urgell (Noguera)

    El conseller d'Educació visitarà la Llar d’infants Sol Solet, l’Escola Bonavista, i l’Institut Ermengol IV de Bellcaire d'Urgell. A l'institut es reunirà amb tots els delegats i delegades dels cursos d'ESO i batxillerat. 

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia