Sala de premsa

El vicepresident Puigneró inaugura, diumenge, tres noves estacions de l'L10 Sud a la Zona Franca

query_builder   7 novembre 2021 09:30

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident Puigneró inaugura, diumenge, tres noves estacions de l'L10 Sud a la Zona Franca

El vicepresident de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, inaugurarà diumenge vinent, 7 de novembre, a partir de les 9,30 hores, tres noves estacions de l’L10 sud de metro, a la Zona Franca.

 

 

Les noves estacions són Port Comercial/La Factoria, Ecoparc i ZAL/Riu Vell i estan situades al barri de la Marina del Prat Vermell de Barcelona. Donaran cobertura de metro a la Zona Franca industrial, l’àmbit del Port de Barcelona i la Zona d’Activitats Logístiques. La seva construcció i posada en funcionament ha comportat una inversió total de 120 MEUR.

 

Aquestes instal·lacions s’eleven en viaducte pràcticament durant 3 quilòmetres al llarg del carrer A de la Zona Franca. Es preveu que les tres noves estacions registrin més d’un milió de viatges anuals en conjunt.

 

Desenvolupament de l’acte

 

L’acte s’iniciarà amb la validació dels bitllets per part de les autoritats, a la nova  estació de Port Comercial/La Factoria i, a continuació, s’explicarà als assistents les característiques i execució de les noves estacions.

 

Posteriorment, el vicepresident i la resta d’assistents faran un trajecte en un comboi especial fins a l’estació de ZAL/Riu Vell, on tindran lloc els parlaments. Les estacions entraran en servei a partir de les 15 hores.

 

El punt de trobada de l’acte és la nova estació de Port Comercial/La Factoria, a l’accés situat a l’altura del carrer 27 (costat mar). Els mitjans de comunicació interessats a cobrir informativament aquest acte caldrà que s’hi acreditin, a partir de les 9 hores. Les acreditacions es tancaran a les 9,15h.

09:30|El vicepresident Puigneró inaugura tres noves estacions de l'L10 Sud. Estació metro Port Comercial/La Factoria. Carrer A amb carrer 27.|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, inaugurarà tres noves estacions de l’L10 sud de metro, a la Zona Franca. L'acompanyarà el delegat del Govern a Barcelona, Toni Morral.

`