Sala de premsa

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, compareix a la Comissió d'Educació del Parlament per presentar el pressupost del Departament

query_builder   11 novembre 2021 15:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, compareix a la Comissió d'Educació del Parlament per presentar el pressupost del Departament

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, compareixerà demà, a partir de les 15h, a la Comissió d’Educació del Parlament de Catalunya per presentar el pressupost del Departament per a l’any 2022.

 

Per accedir al Palau del Parlament, els periodistes sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat. El correu s’ha d’enviar des d’una adreça corporativa del mitjà i hi han de constar el nom, els cognoms i el número de DNI del professional.

 

Els serveis audiovisuals del Parlament oferiran el senyal institucional de televisió de la sessió, que s’emetrà en directe per Canal Parlament https://www.parlament.cat/ext/f?p=700:1

 

El senyal de Tv també estarà disponible en directe i diferit a la plataforma de compartició i descàrrega d’imatges de vídeo en qualitat HD o http://canalparlament.watchity.com amb aquestes claus d’accés:

Usuari/correu electrònic: mitjansdebat@parlament.cat 

Contrasenya: mitjansdebat

  

10 de novembre de 2021

15:00|El conseller Gonzàlez- Cambray compareix a la Comissió d'Educació del Parlament. Parlament de Catalunya ( Parc de la Ciutadella, s/n)|Barcelona - Parlament de Catalunya (Barcelonès)

  Emissió en directe

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, compareixerà a la Comissió d’Educació del Parlament per presentar el pressupost del Departament per l'any 2022.

`