El proper divendres, 19 de novembre, a les 9.15 hores, es realitzarà una visita amb mitjans de comunicació a l’antic dipòsit controlat de residus de la Vall d’en Joan, conegut com a abocador del Garraf.
Mapa

L’AMB, amb el finançament de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), ha acabat recentment les obres de clausura d’aquest espai, que del 1974 al 2006 va rebre fins a 26 milions de tones de residus de tot el territori metropolità. Gràcies als treballs de clausura, i a la futura feina de restauració paisatgística, s’evitaran els riscos a nivell ambiental que suposa la presència de la massa de residus subterrània.

La secretària d’Acció Climàtica, del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Anna Barnadas, el vicepresident d’Ecologia de l’AMB, Eloi Badia, i el director de ARC, Isaac Peraire, atendran els mitjans interessats. També hi assistiran l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i representants dels ajuntaments de Begues i de Gavà.

La convocatòria serà al recinte de l’abocador, a les 09.15 hores. A banda, s’ha habilitat un transport (minibús) des de l’estació de Sants per als mitjans que vinguin des de Barcelona. El vehicle sortirà a les 8.30 hores de la zona exterior de l’estació, de la plaça Joan Peiró, al costat de l’entrada del parking Saba i de l’hotel AC. 

Preguem confirmació en cas de requerir plaça al transport des de Barcelona a premsa@amb.cat – 617.988.990

09:15|Visita a l'antic abocador de la Vall d'en Joan, al Parc Natural del Garraf. Parc del Garraf|Gavà (Baix Llobregat)

La secretària d’Acció Climàtica, del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Anna Barnadas; el vicepresident d’Ecologia de l’AMB, Eloi Badia; i el director de ARC, Isaac Peraire, encapçalaran una visita amb mitjans de comunicació a l’antic dipòsit controlat de residus de la Vall d’en Joan, conegut com a abocador del Garraf. També hi assistiran l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i representants dels ajuntaments de Begues i de Gavà.