La secretària general d’Educació, Patrícia Gomà, i la secretària de Transformació Educativa, Núria Mora, presentaran demà en roda de premsa els resultats del qüestionari que a finals del curs passat es va enviar al professorat i direccions de tots els centres educatius. Serà a partir de les 12:30h a la seu del Departament d’Educació.

 

La roda de premsa tindrà un format semipresencial, amb un aforament limitat a 5 professionals i amb seguiment i participació a través de la plataforma Zoom. Per aquest motiu, per poder assistir a la roda de premsa caldrà enviar un correu electrònic a comunicacio.educacio@gencat.cat indicant si es vol seguir presencialment o de forma telemàtica. Les places presencials s’assignaran per ordre de sol·licitud i per aquells que vulguin seguir-la telemàticament o no puguin assistir-hi per manca de places, se’ls facilitarà la clau d’accés per a poder-hi participar telemàticament a través de Zoom.

 

La roda de premsa s’emetrà en directe des del canal de YouTube del Departament d’Educació.

 

12:30|Presentació dels resultats del qüestionari a professorat i direccions de centres. Departament d'Educació ( Via Augusta, 202-222)|Barcelona (Barcelonès)

Roda de premsa de presentació dels resultats del qüestionari a professorat i direccions de centres, a càrrec de la secretària general d'Educació, Patrícia Gomà, i la secretària de Transformació Educativa, Núria Mora.