Sala de premsa

El conseller Giró presenta el Projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2022 als agents econòmics i socials de Girona

query_builder   24 novembre 2021 13:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Giró presenta el Projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2022 als agents econòmics i socials de Girona

Demà dimecres, 24 de novembre, el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, presentarà el Projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2022 als agents econòmics i socials de la vegueria de Girona. L’acte tindrà lloc a les 13.30 hores, al restaurant La Carpa de l’Estany, situat al Passeig Darder, 28, de Banyoles. També hi assistiran el president de la Diputació de Girona i alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral, i el director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació, Ferran Rodero.

En acabar la presentació dels comptes per a l’any que ve, el conseller atendrà els mitjans de comunicació. Seguidament, s’iniciarà un dinar-col·loqui amb els assistents, que serà a porta tancada.

13:30|El conseller Giró presenta el Projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2022 als agents econòmics i socials de Girona. Restaurant La Carpa de l'Estany ( pg. Darder, 28)|Banyoles (Pla de l'Estany)

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, presentarà el Projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2022 als agents econòmics i socials de la vegueria de Girona. També hi assistiran el president de la Diputació de Girona i alcalde de Banyoles, Miquel Noguer; la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral; i el director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació, Ferran Rodero. En acabar la presentació dels comptes per a l’any que ve, el conseller atendrà els mitjans de comunicació. Seguidament, s’iniciarà un dinar-col·loqui amb els assistents, que serà a porta tancada.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia