La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, presidirà demà dijous, a les dotze del migdia, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, la presentació de la temporada d’hivern 2021/22.

L’acte està organitzat per la Federació Catalana d’Esports Hivern (FCEH), amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) i l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanya (ACEM).

A banda d’Anna Caula, també hi intervindran la presidenta de la FCEH, Mònica Bosch, i el president de l’ACEM, Aureli Bisbe, entre d’altres.

*Us demanem confirmació d’assistència a l’adreça premsa@fceh.cat, indicant nom, cognoms i mitjà.

En cas de no poder assistir-hi, la presentació també es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de la FCEH, a través d’aquest enllaç: https://bit.ly/328YpP8.

12:00|Presentació de la temporada d'hivern 2021/22. Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet ( c. Buenos Aires, 56-58)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, presidirà la presentació de la temporada d’hivern 2021/22. També hi assistiran el delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez; la presidenta de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, Mònica Bosch; i el president de l'Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanya, Aureli Bisbe, entre d’altres.