• La inauguració anirà a càrrec del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i del secretari general de l’Organització Mundial del Turisme, Zurab Pololikashvili, qui intervindrà de manera telemàtica.


Catalunya acull el I Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que tindrà lloc els propers 25 i 26 de novembre a Lloret de Mar (Costa Brava). La inauguració anirà a càrrec del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i del secretari general de l’Organització Mundial del Turisme, Zurab Pololikashvili, qui intervindrà de manera telemàtica.

Aquest Congrés, organitzat per la Generalitat de Catalunya i l’Organització Mundial del Turisme, amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Costa Brava i l’Ajuntament de Lloret de Mar per mitjà de Lloret Turisme, té com a objectiu analitzar la relació entre el turisme esportiu i el desenvolupament sostenible, així com fomentar la diversificació, la diferenciació i la desestacionalització de l’activitat turística.

Comptarà amb un total de 62 ponents, personalitats destacades del món de l’esport i el turisme, que exposaran les tendències actuals i futures en aquest àmbit. Entre ells hi trobem noms com els de Kilian Jornet, reconegut esportista en disciplines de muntanya; Kattia Juarez Dubón, Directora de la Comissió Internacional de Sostenibilitat de la Federació Internacional de Motociclisme; Timothy O’Donoghue, Fundador i director executiu de Riverwind Foundation Jackson Hole; Jennifer Stoll, Directora d’Investigació i Educació, Sports Events and Tourism Association (Sports ETA); o Viacheslav Fetisov, exjugador d’hoquei gel i exministre d’esports de la Federació Russa, entre d’altres. L’esdeveniment tindrà un format híbrid i s’utilitzarà tecnologia avançada que mitjançant hologrames aproparà alguns ponents a la presencialitat.

Al llarg dels dos dies s’abordaran temes d’interès pel sector, com els reptes que ha imposat la Covid-19, la innovació en el desenvolupament del turisme esportiu, o l’impacte de les noves tecnologies. Així mateix, es debatrà en relació al desenvolupament social, mediambiental i econòmic vinculat al turisme esportiu. Podeu consultar el programa a: https://worldsportstourismcongress.org/ca/inici/#programa

10:00|El conseller Torrent inaugura el I Congrés Mundial de Turisme Esportiu. Palau de Congressos Olympic ( av. del Rieral, 55)|Lloret de Mar (Selva)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, inaugurarà el I Congrés Mundial de Turisme Esportiu. En l'acte inaugural, també hi participarà telemàticament el secretari general de l’Organització Mundial del Turisme, Zurab Pololikashvili. Informació de gràfics: Abans de la inauguració es durà a terme la fotografia oficial d’autoritats.