• Prèviament, Roger Torrent i Ramió i Josep Gonzàlez-Cambray visitaran les instal·lacions de l’Institut Pere Martell de Tarragona

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, presentaran demà en roda de premsa la nova campanya institucional d’acreditació de competències professionals. Serà a partir de les 11 h a l’Institut Pere Martell de Tarragona.

Prèviament, a les 9:30 h, els dos consellers visitaran alguns dels tallers de l’institut, que ofereix diversos cicles de formació professional, tant de grau mitjà com de grau superior. A la presentació també hi assistiran l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; el president de l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya, Fabian Mohedano i Morales; la directora del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, Ariadna Rectoret Jordi; la directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball a Tarragona, Sofia Moya Pereira; el director dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona, Joan Manel Audí Gil, i la directora del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, Ariadna Rectoret Jordi.

* La presentació de la campanya es podrà seguir en directe en el següent enllaç: https://youtu.be/-vlV0Xsdw9U

11:00|Els consellers Torrent i Gonzàlez- Cambray presenten la nova campanya d'acreditació de competències professionals. Institut Pere Martell ( av. del Cap de Salou, s/n)|Tarragona (Tarragonès)

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez- Cambray, presentaran la nova campanya d’acreditació de competències professionals. La delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, acompanyarà els consellers.