La directora de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Mercè Conesa, i l’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Cordón, visitaran demà divendres, 26 de novembre  les instal·lacions del Sincrotró Alba.

La directora també visitarà el centre de disseny de Stradivarius i la seu de Natura Bisé, empeses que ja porten anys instal·lades en els terrenys del Parc de l’Alba, i es reunirà amb representants de l’Associació d’Empresaris de Cerdanyola del Vallès en la seu del Consorci del Centre Direccional, per explicar el projecte de desenvolupament del sector. L’acompanyarà el delegat del Govern a Barcelona, Toni Morral.

L’atenció als mitjans es farà a les 11:00h a la porta del Sincrotró Alba.

 

11:00|Visita al Sincrotró Alba i les empreses instal·lades al Parc de l'Alba a Cerdanyola del Vallès. Sincrotró Alba ( c. de la Llum, 2, 26)|Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental)

La directora de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Mercè Conesa, i l’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Cordón, visitaran les instal·lacions del Sincrotró Alba. La directora també visitarà el centre de disseny de Stradivarius i la seu de Natura Bisé, empeses que ja porten anys instal·lades en els terrenys del Parc de l’Alba, i es reunirà amb representants de l’Associació d’Empresaris de Cerdanyola del Vallès en la seu del Consorci del Centre Direccional, per explicar el projecte de desenvolupament del sector. L’acompanyarà el delegat del Govern a Barcelona, Toni Morral.