La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, presidirà el proper dimecres el lliurament de la tercera edició dels Premis Inclusius de l'Esport Català, que tindrà lloc a l’INEFC Barcelona a partir de les set de la tarda. A l’acte també hi assistirà el president d’Onat Foundation, Francesc Colomé.

Aquests guardons, en forma de beques, impulsats per Onat Foundation amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, volen fomentar i donar suport a la pràctica de l'esport inclusiu per part de persones i entitats compromeses amb aquest àmbit esportiu.

Durant l’acte, s’entregaran 10 guardons a associacions, entitats i centres educatius de tot el territori català. També es farà un homenatge a l’alpinista català i impulsor dels guardons, Sergi Mingote, que va morir el gener passat. En aquest sentit, la novetat d’enguany és el primer Premi Inclusiu de l’Esport Sergi Mingote al projecte d'esports de muntanya i/o alpinisme inclusiu.

*Us demanem confirmació d’assistència a l’adreça sgepremsa.presidencia@gencat.cat, indicant nom, cognoms i mitjà.

 

19:00|Lliurament de la tercera edició dels Premis Inclusius de l'Esport Català. INEFC de Barcelona ( av. de l'Estadi, 12-22)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, acompanyada del director del Consell Català de l'Esport, Aleix Villatoro, presidirà el lliurament de la tercera edició dels Premis Inclusius de l'Esport Català, impulsats per Onat Foundation amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física.