Sala de premsa

Roda de premsa sobre la incidència de la pandèmia als centres educatius

query_builder   3 desembre 2021 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa sobre la incidència de la pandèmia als centres educatius

La secretària general d’Educació, Patrícia Gomà, i la responsable dels programes intersectorials de Salut Pública en la infància i l’adolescència, Laia Asso, compareixeran demà davant dels mitjans de comunicació per valorar la incidència de la pandèmia als centres educatius. Serà a partir de les 11:30h a la seu del Departament d’Educació.

 

La roda de premsa tindrà un format semipresencial, amb un aforament limitat a 5 professionals i amb seguiment i participació a través de la plataforma Zoom. Per aquest motiu, per poder assistir a la roda de premsa caldrà enviar un correu electrònic a comunicacio.educacio@gencat.cat indicant si es vol seguir presencialment o de forma telemàtica. Les places presencials s’assignaran per ordre de sol·licitud i per aquells que vulguin seguir-la telemàticament o no puguin assistir-hi per manca de places, se’ls facilitarà la clau d’accés per a poder-hi participar telemàticament a través de Zoom.

 

La roda de premsa s’emetrà en directe des del canal de YouTube del Departament d’Educació en el següent enllaç: https://youtu.be/tx21WJvi3a4

 

11:30|Roda de premsa sobre la incidència de la pandèmia als centres educatius . Departament d'Educació ( Via Augusta, 202-222)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària general d’Educació, Patrícia Gomà, i la responsable dels programes intersectorials de Salut Pública en la infància i l’adolescència, Laia Asso, faran una roda de premsa sobre la incidència de la pandèmia als centres educatius.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia