Sala de premsa

La consellera Ciuró presideix l'entrega de la 8a edició del guardó Memorial Cassià Just

query_builder   9 desembre 2021 18:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Ciuró presideix l'entrega de la 8a edició del guardó Memorial Cassià Just

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, presidirà demà passat, 9 de desembre, a les 18.00 hores, l’acte de lliurament de la vuitena edició del premi Memorial Cassià Just, que tindrà lloc al Palau de la Generalitat.

Enguany, rep el premi la Federació Internacional de l'Acció dels Cristians per l'Abolició de la Tortura (FIACAT). La glossa del premiat la farà l’advocat Eudald Vendrell, president de Justícia i Pau de Barcelona, entitat catòlica de defensa dels drets humans, que va presentar la candidatura de la FIACAT al premi.

En nom de la FIACAT, recolliran el premi Emili Chalaux i Montserrat Martínez, president i secretària respectivament de l’ACAT-Catalunya, que és l’entitat membre de FIACAT a Catalunya, que parlaran en nom de l’entitat premiada.

 

 

 

ACTE:

Acte de lliurament del 8è guardó Memorial Cassià Just

DIA:

Dijous 9 de desembre

HORA:

LLOC:

18.00 h

Palau de la Generalitat de Catalunya

Pl. de Sant Jaume, 08002 Barcelona

 

 

18:00|La consellera Ciuró presideix l'entrega de la 8a edició del guardó Memorial Cassià Just. Palau de la Generalitat|Barcelona - Palau de la Generalitat (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, presidirà l’entrega de la 8a edició del guardó Memorial Cassià Just. A l'acte hi serà present la directora General d'Afers Religiosos, Yvonne Griley.

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia