Sala de premsa

La consellera Geis i el conseller Argimon presideixen l'acte de la primera pedra del nou edifici de recerca de Vall d'Hebron

query_builder   13 desembre 2021 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Geis i el conseller Argimon presideixen l'acte de la primera pedra del nou edifici de recerca de Vall d'Hebron

  • L’acte institucional, que es podrà cobrir de forma presencial i telemàtica, aquest dilluns a les 11.30 h

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, i el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, presidiran dilluns, 13 de desembre, l’acte de col·locació de la primera pedra del nou edifici de recerca de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona, que albergarà l’última tecnologia en l’àmbit de les teràpies avançades i un ciclotró que permetrà desenvolupar noves eines de diagnòstic i tractament.

L’acte institucional començarà a les 11.30 h del matí i també comptarà amb les intervencions del gerent de l’hospital, Albert Salzar; del director de Vall d’Hebron Recerca, Xavier Comella; i del director corporatiu d’Investigació i Salut de la Fundació La Caixa, Àngel Font. Durant l’acte, es col·locarà la primera pedra del nou edifici i hi haurà una explicació tècnica del projecte a les autoritats.

Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir presencialment l’acte estan convocats a les 11.15 h del matí al vestíbul de l’Hospital General Vall d’Hebron.

L’acte institucional també es podrà seguir de forma telemàtica, a través de Zoom, mitjançant el següent enllaç:

https://zoom.us/j/99272582209   

11:30|La consellera Geis i el conseller Argimon presideixen l'acte de la primera pedra del nou edifici de recerca de Vall Hebron. Hospital Vall d'Hebron (pg. de la Vall d'Hebron, 119)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Universitats i Recerca i el conseller de Salut presidiran l’acte de col·locació de la primera pedra del nou edifici de recerca de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona.

`