Sala de premsa

Acte institucional de commemoració del Dia dels Drets Humans a les Terres de l'Ebre

query_builder   14 desembre 2021 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

Acte institucional de commemoració del Dia dels Drets Humans a les Terres de l'Ebre

El Govern a les Terres de l'Ebre, a través del Departament d'Igualtat i Feminismes, ha programat per aquest dimarts, 14 de desembre, l'acte de commemoració del Dia dels Drets Humans a les Terres de l'Ebre.

L'acte, que tindrà lloc a les 10.30 hores a la seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, comptarà amb la participació del delegat del Govern, Albert Salvadó, i la coordinadora territorial del Departament d'Igualtat i Feminismes, Mar Lleixà, i se centrarà en la conferència "Som humans, som iguals" a càrrec del director general de Drets Humans, Adam Majó.

Abans de l'inici de l'acte, a les 10.15 hores, atendran els mitjans de comunicació, que també podran prendre imatges de la conferència, a la mateixa seu de la Generalitat, plaça de Gerard Vergés, 1, de Tortosa.

10:30|Commemoració del Dia dels Drets Humans. Seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre ( pl. Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó; i la coordinadora territorial del Departament d'Igualtat i Feminismes de les Terres de l'Ebre, Mar Lleixà, participaran en l'acte de commemoració del Dia dels Drets Humans, que comptarà amb la conferència Som humans, som iguals a càrrec d'Adam Majó, director general de Drets Humans.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia