Sala de premsa

Comissió Executiva de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre

query_builder   15 desembre 2021 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

Comissió Executiva de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre

El delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, presidirà aquest dimecres, 15 de desembre, a les 09.30 hores, una nova reunió de la Comissió executiva de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre.

La Comissió executiva està formada pel directors territorials d'Empresa i Treball, Adam Tomàs, i d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Jesús Gómez, i el director de l'Institut per la Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre, Xavier Pallarés; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i els presidents dels consells comarcals del Baix Ebre, Xavier Faura; del Montsià, Joan Roig; i les presidents dels consells comarcals de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim, i de la Terra Alta, Neus Sanromà; i també en formen part el president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges, i els president del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE), Joan Alginet.

Un cop finalitzi la reunió, a les 10.30 hores, el delegat del Govern farà una atenció als mitjans per valorar la reunió. Els mitjans interessats podran prendre imatges abans d'acabar la sessió.

10:30|Comissió executiva RdB Terres de l'Ebre. Generalitat a les Terres de l'Ebre (pl. Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, atendrà els mitjans de comunicació un cop finalitzi la Comissió executiva de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia