El Santa Mònica presenta demà dimarts, 21 de desembre, una acció que l’artista Joana Moll desenvolupa en el marc del projecte 16/2017, i que suposa el tancament del centre expositiu durant una setmana. Des d'un inici, l’objectiu del projecte artístic era reduir la despesa energètica de l’equipament al 50% durant els quatre mesos que durés l'exposició ‘Exposar · No exposar-se · Exposar-se · No exposar’. Tenint en compte que la mostra finalitza el 9 de gener, el Santa Mònica ha de tancar les seves portes del 20 al 25 de desembre per complir els objectius de Moll.

Demà, a les 16.00 hores, el director del centre, Enric Puig, i l’artista Joana Moll, explicaran aquesta acció als mitjans i permetran que els periodistes formin part de la darrera taula de negociació en les quals Moll ha estat treballant amb tot el personal de la casa, per tal d’aconseguir aquesta reducció energètica. Aquest projecte és una oportunitat per debatre la relació entre cultura i gestió de recursos, una relació fonamental per lluitar contra el canvi climàtic.

*Per coherència amb la peça, la llum i la calefacció estaran apagades. Recomanem que els periodistes vinguin abrigats, amb la bateria del mòbil carregada, i amb equips que disposin d’una font d’energia autònoma.

 

16:00|L'artista Joana Moll tanca el centre Santa Mònica durant una setmana, en el marc d'una acció artística sobre el canvi climàtic. Santa Mònica ( La Rambla, 7)|Barcelona (Barcelonès)

El director del centre, Enric Puig, i l’artista Joana Moll, explicaran l'acció artística sobre el canvi climàtic als mitjans i permetran que els periodistes formin part de la darrera taula de negociació, en les quals Moll ha estat treballant amb tot el personal de la casa, per tal d’aconseguir aquesta reducció energètica. Per coherència amb la peça, la llum i la calefacció estaran apagades. Recomanem que els periodistes vinguin abrigats, amb la bateria del mòbil carregada, i amb equips que disposin d’una font d’energia autònoma.