• La roda de premsa, telemàtica, serà dimecres a les 11.30h

La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, la directora del CatSalut, Gemma Craywinckel, i la investigadora del Computational Biology and Complex Systems (BIOCOMSC) de la Universitat Politècnica de Catalunya, Clara Prats, oferiran dimecres 29 de desembre, a les 11.30h, una roda de premsa de seguiment de la situació epidemiològica, assistencial i de vacunació a Catalunya. Cabezas i Craywinckel faran la roda presencialment des del Departament de Salut, mentre que Prats participarà de forma telemàtica.  

La roda, que serà només telemàtica per als mitjans de comunicació, es podrà seguir a través de Zoom:

https://zoom.us/j/99716038364?pwd=dWlHYUJaZjlGendLbjdCVDUzTlRiZz09    
ID de reunión: 997 1603 8364
Código de acceso: 227308

I també és podrà seguir per Youtube:
https://youtu.be/f0W1RO-YhQw 

11:30|Salut fa seguiment de la situació epidemiològica i assistencial de la Covid-19 a Catalunya. Departament de Salut (acte telemàtic)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas; la directora del CatSalut, Gemma Craywinckel; i la investigadora del Computational Biology and Complex Systems (BIOCOMSC) de la Universitat Politècnica de Catalunya, Clara Prats, oferiran una roda de premsa de seguiment de la situació epidemiològica, assistencial i de vacunació a Catalunya.