Sala de premsa

Reunió de la consellera Verge amb la ministra Montero a Barcelona 

query_builder   14 gener 2022 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

Reunió de la consellera Verge amb la ministra Montero a Barcelona 

  • La consellera d’Igualtat i Feminismes i la ministra d'Igualdad compartiran les principals polítiques feministes que estan duent a terme des dels respectius departaments. 
  • Es realitzarà un mut amb mitjans abans de la reunió.
La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, i la ministra d'Igualdad, Irene Montero Gil, es reuniran a Barcelona divendres 14 de gener per compartir les polítiques feministes que estan duent a terme els dos departaments. Algunes de les temàtiques que abordaran són les eines i programes per a l’erradicació de les violències masclistes, les polítiques que garanteixen els drets de les persones LGBTI+, com la futura llei trans* catalana, i les mesures que garanteixen el dret a la cura i afavoreixen la conciliació i la corresponsabilitat.  

Abans de la reunió, que serà a les 10h del matí, els mitjans podran prendre imatges de la reunió, que es celebrarà al Palau de la Generalitat (Pl. de Sant Jaume, Barcelona).  Els mitjans de comunicació gràfics que vulgueu prendre imatges cal que confirmeu la vostra presència enviant un correu electrònic a comunicacio.igualtat@gencat.cat, indicant el vostre nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyeu.

10:00|La consellera Verge es reuneix amb la ministra Montero a Barcelona . Palau de la Generalitat ( pl. Sant Jaume)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, i la ministra d'Igualdad, Irene Montero Gil, es reuniran a Barcelona per compartir les polítiques feministes que estan duent a terme els dos departaments. Algunes de les temàtiques que abordaran són les eines i programes per a l’erradicació de les violències masclistes; les polítiques que garanteixen els drets de les persones LGBTI+, com la futura llei trans* catalana; i les mesures que garanteixen el dret a la cura i afavoreixen la conciliació i la corresponsabilitat.

`