Sala de premsa

Presentació de la plataforma EPirEMed

query_builder   17 gener 2022 14:30

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la plataforma EPirEMed

El director de Desenvolupament de nous negocis, internacional i Innovació d'FGC, Albert Tortajada, participarà el dilluns 17 de gener, a les 14.30 hores, a la presentació de la plataforma EPirEMed, que té com a objectiu promoure la integració turística del territori del Pirineu oriental amb experiències de turisme sostenible a banda i banda dels Pirineus.

La presentació tindrà lloc a la Sala de Conferències de la seu del Departament dels Pirineus Orientals, a Perpinyà. L’acte també es podrà seguir a la pàgina de Facebook i al canal de Youtube del Departament dels Pirineus Orientals.

14:30|Presentació de la plataforma EPirEMed. Departament dels Pirineus Orientals (Quai de-Lattre-de Tassigny)|Perpinyà (França)

El director de Desenvolupament de nous negocis, internacional i Innovació d'FGC, Albert Tortajada, participarà en la presentació de la plataforma EPirEMed per promoure la integració turística del territori del Pirineu oriental amb experiències de turisme sostenible a banda i banda dels Pirineus.

`