Sala de premsa

Lliurament dels ajuts a l'emprenedoria digital femenina impulsats per Polítiques Digitals

query_builder   26 gener 2022 18:30

settings_input_antenna Convocatòria

Lliurament dels ajuts a l'emprenedoria digital femenina impulsats per Polítiques Digitals

  • El vicepresident Puigneró presidirà l’acte de lliurament, que tindrà lloc demà dimecres, 26 de gener, a les 18.30 hores i es podrà seguir en streaming pel canal de YouTube de Polítiques Digitals
  • Durant l’acte es presentarà el baròmetre sobre l’emprenedoria femenina a Catalunya en l’àmbit tecnològic elaborat per Creapolis

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presidirà demà dimecres, 26 de gener, l’acte de lliurament dels ajuts a l’emprenedoria femenina en l’àmbit digital a les empreses beneficiàries de la primera convocatòria d’aquestes subvencions impulsades pel Govern en el marc del Pla DonaTIC amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria digital femenina com a instrument clau per augmentar la presència i el lideratge de les dones en l’àmbit tecnològic.

Durant l’acte, en què també hi intervindran la directora general de Societat Digital, Joana Barbany, i el director general de Creapolis, Oriol Alcoba, es donaran a conèixer els resultats de l’estudi ‘L’emprenedoria femenina a Catalunya. Realitats i reptes des d’una perspectiva innovadora i tecnològica’, un baròmetre elaborat per Creapolis per encàrrec de Polítiques Digitals amb l’objectiu d’analitzar l’estat de l’emprenedoria femenina en aquest àmbit, detectar-ne els ‘gaps’ existents i les casuístiques que els provoquen.

L’acte es podrà seguir únicament per via telemàtica, a través del canal de YouTube de Polítiques Digitals

18:30|El vicepresident Puigneró presideix el lliurament de les subvencions i la presentació de l'estudi sobre l'emprenedoria digital femenina. Acte telemàtic|- (-)

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presidirà l’acte telemàtic de lliurament dels ajuts a l’emprenedoria femenina en l’àmbit digital impulsats pel Govern en el marc del Pla DonaTIC. L'objectiu d'aquest pla és augmentar la presència i el lideratge de les dones en l’àmbit tecnològic. Durant l’acte es presentaran els resultats del baròmetre elaborat per Creapolis sobre l’estat de l’emprenedoria femenina en l'àmbit TIC. L'acte es podrà seguir al canal de YouTube de Polítiques Digitals https://www.youtube.com/channel/UCikJh4WTo7_Y5_g09H3mmvw.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia