• La FUE permet establir un punt de relació únic entre autònoms i empreses, i administracions públiques que faciliti, simplifiqui i integri la gestió de tots els tràmits vinculats a la seva activitat econòmica
  • La signatura del conveni, que comptarà amb la presència de totes les administracions i institucions signants, es farà dijous, 27 de gener a les 10 h. a Palau Robert ( de gràcia 107)


El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presidirà dijous, 27 de gener, la signatura del conveni de col·laboració de la Generalitat amb l’Ajuntament de Barcelona, les diputacions de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), la Federació de Municipis de Catalunya i el Consorci AOC, per al desplegament de la Finestreta Única Empresarial (FUE) i l’impuls de la Llei de facilitació de l’activitat econòmica.

L’acte de signatura comptarà també amb el primer tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona; Jaume Collboni i Cuadrado; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó i Sans; el president de la Diputació de Girona, Lluis Noguer i Planas;  la diputada presidenta delegada de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor Cantador; el diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert i Bernaus; i la gerent del Consorci AOC, Àstrid Desset i Desset. En representació del món local, subscriuran el conveni el vicepresident de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), Josep Caparrós, i la presidenta de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), Olga Arnau i Sanabra.

A les 10.00 tindrà lloc una breu reunió i a les 10.30 hores aprox. està previst l’acte de signatura. Els mitjans interessats podran prendre imatges de la reunió i de la signatura a les 10:20 hores. En acabat, el conseller Torrent clourà l’acte, que finalitzarà amb la foto oficial.

10:00|El conseller Torrent presideix la signatura del conveni amb l'Ajuntament de Barcelona per al desplegament de la Finestreta Única Empresarial (FUE). Palau Robert. Sala Cotxeres (pg. de Gràcia, 107)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presidirà la signatura del conveni amb l’Ajuntament de Barcelona per al desplegament de la Finestreta Única Empresarial (FUE).