Sala de premsa

Presentació del Pacte Nacional per a l'Erradicació de les Violències Masclistes

query_builder   1 febrer 2022 17:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del Pacte Nacional per a l'Erradicació de les Violències Masclistes

  • El Departament d’Igualtat i Feminismes impulsa un acord de país, amb la participació d’agents polítics i socials, per generar un espai de corresponsabilitat en la lluita contra les violències masclistes.
La consellera de Feminismes i Igualtat, Tània Verge Mestre, la secretària de Feminismes, Montserrat Pineda Lorenzo, i la directora general per a l'Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich Solé, presentaran dimarts, 1 de febrer, el Pacte Nacional per a l’Erradicació de les Violències Masclistes. Ho faran en el marc d’una reunió a la qual assistiran també representants dels grups parlamentaris, entitats feministes, associacions municipalistes, sindicats i patronal.

En la trobada, es posaran sobre la taula els principals eixos de treball que planteja el pacte i es proposarà la creació d’una taula impulsora, amb la funció de seguir el desplegament del marc legal vigent i impulsar les reformes legislatives necessàries.

Després de la reunió, a les 17:00h, es realitzarà una roda de premsa a la seu del Districte Administratiu (carrer del Foc, 57, 08038 Barcelona). Per tal de facilitar l’accés a la sala, es prega confirmació dels mitjans que tinguin previsió d’assistir a la roda de premsa a través del correu electrònic comunicacio.igualtat@gencat.cat o el número de telèfon 677 388 543.

17:00|La consellera Verge presenta el Pacte Nacional per a l'Erradicació de les Violències Masclistes . Districte Administratiu ( c. del Foc, 57)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Feminismes i Igualtat, Tània Verge Mestre; la secretària de Feminismes, Montserrat Pineda Lorenzo; i la directora general per a l'Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich Solé, presentaran el Pacte Nacional per a l’Erradicació de les Violències Masclistes. Ho faran en el marc d’una reunió a la qual assistiran també representants dels grups parlamentaris, entitats feministes, associacions municipalistes, sindicats i patronal.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia