Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, inaugura el la 38ena edició de la Fira de Sant Isidre de Viladecans

query_builder   16 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, inaugura el la 38ena edició de la Fira de Sant Isidre de Viladecans

A les 12:40 hores, atenció als mitjans a l’edifici Cúbic (Passeig de la Marina, s/n, Viladecans)
Demà DISSABTE 17 DE MAIG, a les 11:00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada de l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, inaugurarà la 38ena edició de la Fira de Sant Isidre. La fira s'ubicarà al recinte conformat pel Parc de la Marina i l’edifici Cúbic i anirà acompanyada de la 7a Mostra d’Entitats de Viladecans.
 
Els 11.000 metres quadrats que té l’espai firal acollirà més de 130 expositors i diverses activitats. Enguany, una de les novetats és la potenciació del caràcter comercial de la fira amb la realització de dues desfilades de moda i la creació d’un nou espai per al comerç associat que imitarà un carrer típic ple de botigues. A més, també s’incrementen les activitats infantils amb la creació d’un taller de cuina per a nens basat en els fruits de l’horta de Viladecans.
 
El recorregut començarà al punt de trobada Cúbic (Passeig de la Marina, s/n) i visitaran els diferents espais de la fira. En acabar l’acte d’inauguració, al voltant de les 12.40 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, i l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, atendran als mitjans de comunicació a l’edifici Cúbic.
 
Divendres, 16 de maig de 2008

12:40|.Edifici Cúbic (Passeig de la Marina, s/n)|Viladecans (El Baix Llobregat)

La consellera de Treball, Mar Serna, inaugurarà la 38ena edició de la Fira de Sant Isidre de Viladecans.