La consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, participa dijous 10 de febrer, a les 12 hores, en l’acte de presentació del fons de Francesc Candel, a la Biblioteca de Catalunya. La consellera estarà acompanyada de la directora de la Biblioteca, Eugènia Serra.

Francesc Candel i Tortajada (Cases Altes, València, 1925-Barcelona, 2007) escriptor, cronista i activista social és una figura cabdal de la literatura i la història de Catalunya. La seva trajectòria distingida pel seu compromís amb la integració de les persones immigrants i la lluita a favor de les classes populars, deixa un llegat documental i literari indiscutible. El seu fons personal, contribuirà a millorar la recerca i la investigació sobre la Catalunya de la segona part del segle XX.

Tots aquells periodistes que vulguin assistir a l'acte s'hauran d'acreditar prèviament enviant un correu electrònic a premsa.cultura@gencat.cat

12:00|La consellera Garriga participa en la presentació del fons personal de Francesc Candel a la Biblioteca de Catalunya. Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya (Hospital, 56)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, participarà en la presentació del fons personal de Francesc Candel a la Biblioteca de Catalunya.