La directora de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Mercè Conesa, acompanyada pel regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Lleida, Toni Postius, i el delegat del Govern, Bernat Solé, visitaran demà dijous, 10 de febrer els terrenys del Pla director urbanístic d’activitat econòmica (PDUAE) de la Plana de Lleida, que inclou un nou sector industrial i logístic d’unes 240 hectàrees situat a Torreblanca-Quatre Pilans.

Posteriorment, la directora es reunirà amb l’alcalde, Miquel Pueyo, a la seu de la Paeria i faran l’atenció als mitjans a les 13.30h.

La visita s’emmarcarà en la reunió de treball que prèviament mantindran les dues administracions per parlar de diferents temes vinculats al nou sector.

13:30|Visita als terrenys del futur sector industrial i logístic de Torreblanca-Quatre Pilans. Pl. Paeria, s/n|Lleida (Segrià)

La directora de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Mercè Conesa, acompanyada pel regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Lleida, Toni Postius, i el delegat del Govern, Bernat Solé, visitaran els terrenys del Pla director urbanístic d’activitat econòmica (PDUAE) de la Plana de Lleida, que inclou un nou sector industrial i logístic d’unes 240 hectàrees situat a Torreblanca-Quatre Pilans. Posteriorment, la directora es reunirà amb l’alcalde, Miquel Pueyo, a la seu de la Paeria i faran l’atenció als mitjans a les 13.30h. La visita s’emmarcarà en la reunió de treball que prèviament mantindran les dues administracions per parlar de diferents temes vinculats al nou sector.