• Es tracta del primer títol universitari de Catalunya especialitzat en polítiques públiques LGBTI.
  • El postgrau s’ha materialitzat gràcies a la col·laboració entre la Universitat de Lleida, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i el Departament d’Igualtat i Feminismes
La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, participarà aquest dimecres 16 de febrer en la presentació del nou Curs de Postgrau de Polítiques LGBTI a la Gestió Pública. La formació, que arrencarà aquesta primavera en format semipresencial, oferirà la primera titulació universitària de Catalunya especialitzada en polítiques públiques per al col·lectiu LGBTI. És fruit de l’esforç conjunt de de la Universitat de Lleida, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i el Departament d’Igualtat i Feminismes.

L’acte de presentació del postgrau tindrà lloc al Saló Víctor Siurana del Rectorat de la Universitat de Lleida (Plaça de Víctor Siurana, Lleida) a les 13.00 h. A més de la consellera, hi intervindran el rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy Llorens; la coordinadora de Compromís Social, Igualtat i Cooperació de la Universitat de Lleida, Núria Camps Mirabet, i la diputada d’Igualtat i Cooperació Internacional de la Diputació de Lleida, Helena Martínez Siurana. Serà una sessió oberta, a la qual es convida a assistir als mitjans de comunicació.

Abans de l’inici de la sessió, hi haurà la possibilitat d’enregistrar imatges de recurs del Saló Víctor Siurana i declaracions de la consellera sobre la presentació del nou postgrau.

Es prega a mitjans i periodistes que vulguin assistir a l’acte que confirmin la seva presència al correu electrònic comunicacio.igualtat@gencat.cat.


La consellera també es reunirà amb la Diputació de Lleida i amb dues entitats

A més de la presentació del nou postgrau, la consellera es reunirà durant la seva visita a Lleida amb representants de la Diputació de Lleida, a primera hora del matí. A la tarda, Verge es trobarà amb membres de les entitats Colors de Ponent i Fundació Antisida Lleida, dues organitzacions de referència en la defensa dels drets de les persones LGBTI a la ciutat.
La consellera Verge fa una visita institucional a la ciutat de Lleida

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, farà una visita institucional a la ciutat de Lleida. Durant el matí, es reunirà amb representants de la Diputació de Lleida i presentarà el Postgrau de Polítiques LGBTI a la Gestió Pública a la Universitat de Lleida. A la tarda, es reunirà amb membres de dues entitats de referència en la defensa dels drets de les persones LGBTI a la ciutat: Colors de Ponent i Associació Antisida Lleida. El delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, acompanyarà la consellera.

  • 10:30|Visita institucional a la Diputació de Lleida. Rbla. de Ferran, 17|Lleida (Segrià)

    La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, es reunirà amb representants de la Diputació de Lleida.

  • 13:00|Presentació del Postgrau de Polítiques LGBTI a la Gestió Pública . Pl. de Víctor Siurana, 1|Lleida (Segrià)

    La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presentarà el Postgrau de Polítiques LGBTI a la Gestió Pública a la UdL. És el primer títol universitari de Catalunya especialitzat en polítiques públiques per al col·lectiu LGBTI.

  • 16:30|Reunió amb l'entitat Colors de Ponent. C. de Lluís Besa, 17, baixos|Lleida (Segrià)

    La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, es reunirà amb membres de l'entitat Colors de Ponent.

  • 17:30|Reunió amb l'Associació Antisida de Lleida. C. Nou, 14, baixos| Lleida (Segrià)

    La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, es reunirà amb membres de l'Associació Antisida de Lleida.