El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, es reunirà dijous 17 de febrer amb entitats municipalistes i associacions de consumidors per exposar-los mesures per lluitar contra l’exclusió financera. La trobada es farà a les 9:30 hores a la seu del Departament d’Economia i Hisenda, al Districte Administratiu (C/ Foc 57, Barcelona).

A les 10.00 hores els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de la reunió (mut).

En acabar la trobada, a les 10:30 hores, el conseller Giró oferirà una roda de premsa per explicar-ne el contingut. La roda de premsa serà presencial, tot i que s'emetrà també pel canal Youtube del Departament d’Economia i Hisenda.

Els mitjans interessats en cobrir la roda de premsa s’hauran d’acreditar prèviament enviant un correu electrònic a comunicacio.economia@gencat.cat (nom, cognoms, DNI i mitjà).

10:30|El conseller Giró ofereix una roda de premsa per explicar mesures per combatre l'exclusió financera. Departament d'Economia i Hisenda (c. Foc, 57)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, es reunirà amb entitats municipalistes i associacions de consumidors per exposar-los mesures per lluitar contra l’exclusió financera. En acabar la trobada, a les 10:30 hores, el conseller Giró oferirà una roda de premsa per explicar-ne el contingut. La roda de premsa serà presencial, tot i que s'emetrà també pel canal Youtube del Departament d’Economia i Hisenda.