Torrent donarà a conèixer els detalls de la campanya L'Estalviatge

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat de la directora general de Turisme, Marta Domènech i Tomàs, i del director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer i Ferrer, presentarà la campanya L’Estalviatge, per incentivar el turisme de proximitat i promoure la desestacionalització. La roda de premsa tindrà lloc aquest divendres, 18 de febrer, a les 11:00 hores a la Casa Vicens Gaudí de Barcelona.

 

La iniciativa té com a objectiu incentivar entre el públic català la reserva d’escapades per Catalunya fora de temporada mitjançant un sistema de bons turístics amb descomptes. És la primera vegada que Turisme de la Generalitat de Catalunya promou aquest tipus de bons per fomentar el turisme de proximitat.

10:45|El conseller Torrent presenta la campanya per incentivar el turisme de proximitat amb bons turístics de descompte. C. de les Carolines, 20-26 ( Casa Vicens Gaudí) |Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat de la directora general de Turisme, Marta Domènech i Tomàs, i del director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer i Ferrer, presentarà la campanya L’Estalviatge, per incentivar el turisme de proximitat i promoure la desestacionalització.