El secretari d'Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra, l’alcalde de Fonollosa i president del Fòrum de Joves, de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, Eloi Hernández, l’alcalde d’Esparreguera i President de l’Àrea de Serveis a les persones, de la Federació de Municipis de Catalunya, Eduard Rivas i la vicepresidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Julia-Rosanna Sánchez presenten el Congres de la Joventut de Catalunya que tindrà lloc els propers 17, 18 i 19 de març a Mataró. El director general de Joventut, Àlex Sastre i la directora de l'Agència Catalana de la Joventut, Núria Ramon també assistiran a l’acte de presentació.

El Congrés de la Joventut, organitzat per la Direcció General de Joventut del Departament de Drets Socials està adreçat a les entitats juvenils, persones joves, representants polítics i professionals de joventut i persones expertes i obert a tothom en què es posarà en valor la co-creació de les polítiques de joventut.

La roda de premsa tindrà lloc a la seu de Drets Socials (Passeig del Taulat, 266) i la participació dels mitjans de comunicació serà telemàtica i presencial.

En el cas de participar telemàticament, les intervencions dels mitjans es faran mitjançant la plataforma Zoom. Els i les periodistes interessats a formular preguntes es poden connectar a:

Enllaç de ZOOM: https://us06web.zoom.us/j/84898491641?pwd=aWJybHV0RTNkUzdvYlZTMmdzMDE1QT09

Contrasenya: 472926

La roda de premsa també es podrà seguir en directe a l’enllaç de Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ifpb9Fnf4xM

11:00|Drets Socials presenta el Congrés de la Joventut de Catalunya. Seu de Drets Socials ( pg. del Taulat, 266)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d'Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra; l’alcalde de Fonollosa i president del Fòrum de Joves, de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, Eloi Hernández; l’alcalde d’Esparreguera i president de l’Àrea de Serveis a les persones, de la Federació de Municipis de Catalunya, Eduard Rivas; i la vicepresidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Julia-Rosanna Sánchez, presentaran el Congres de la Joventut de Catalunya que tindrà lloc els propers 17, 18 i 19 de març a Mataró. El director general de Joventut, Àlex Sastre, i la directora de l'Agència Catalana de la Joventut, Núria Ramon, també assistiran a l’acte de presentació.