Sala de premsa

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informa aquest dimarts dels acords del Govern en roda de premsa presencial

query_builder   22 febrer 2022 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informa aquest dimarts dels acords del Govern en roda de premsa presencial

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informarà demà dimarts, 22 de febrer, a les 12,30h, en roda de premsa presencial dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí. Els mitjans podran seguir la convocatòria i fer preguntes només de forma presencial des del Palau de la Generalitat, amb mesures de protecció.

 NOTA: Per cobrir la roda de premsa cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.  

12:30|La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informa dels acords del Govern . Palau de la Generalitat ( pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informarà en roda de premsa presencial dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí. Els mitjans podran seguir la convocatòria i fer preguntes només de forma presencial des del Palau de la Generalitat, amb mesures de protecció.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia