Dijous 24 de febrer, a les 11.00 hores, a la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre (carrer de Montcada, 23. Palau Abària, Tortosa)

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, acompanyat del director dels Serveis Territorials d’Interior a les Terres de l’Ebre, Miquel Alonso Cruelles, i del sergent dels Mossos d’Esquadra Miquel Martínez Roig, presentaran dijous, 24 de febrer, el balanç de sinistralitat de les Terres de l’Ebre de l’any passat.

 

L’acte tindrà lloc a les 11.00 hores a la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre. També hi assistirà el cap del Servei Territorial de Trànsit a Tarragona, Albert Raül Esteban i la sotsdirectora general de Seguretat Viària, Anna Pintó.

11:00|Presentació del balanç de la sinistralitat a lesTerres Ebre. Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. Palau Abària ( c. Montcada, 23)|Tortosa (Baix Ebre)

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, acompanyat del director dels Serveis Territorials d’Interior a les Terres de l’Ebre, Miquel Alonso Cruelles, i del sergent dels Mossos d’Esquadra Miquel Martínez Roig, presentaran el balanç de sinistralitat de les Terres de l’Ebre de l’any passat.