• La instal·lació d’aquesta fita s’emmarca en l’any Xacobeo
  • A l’acte també es presentarà la guia El Camí de Sant Jaume. La ruta tranquil·la cap a Santiago de Compostel·la
El conseller d’Empresa i Treball , Roger Torrent i Ramió, conjuntament amb el vicepresident primer i conseller de Presidència, Justícia i Turisme de la Xunta de Galícia, Alfonso Rueda Valenzuela, inauguraran una fita del Camí de Sant Jaume. L’acte se celebrarà aquest dissabte  26 de febrer al monestir de Sant Pere de Rodes amb motiu de l’any Xacobeo, prorrogat a tot el 2022 en motiu de la pandèmia. 

El Departament d’Empresa i Treball, fa més d'una dècada que treballa en la promoció internacional del Camí de Sant Jaume per donar-lo a conèixer com a proposta de turisme cultural i de senderisme, amb l’objectiu de contribuir a la desconcentració, la diversificació i la desestacionalitcació de l’oferta turística.

Un dels exemples d’aquest treball n’és la guia El Camí de Sant Jaume. La ruta tranquil·la cap a Santiago de Compostel·la de l’autor Callum Christie i que també es presentarà dissabte. La publicació ha estat promoguda per l’Agència Catalana de Turisme.

12:45|El conseller Torrent i el vicepresident de la Xunta de Galícia inauguren una fita del camí de Sant Jaume al monestir de Sant Pere de Rodes. Pàrquing Monestir de St. Pere de Rodes. Camí del Monestir, s/n|El Port de la Selva (Alt Empordà)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i el vicepresident de la Xunta de Galícia inauguraran una fita del camí de Sant Jaume al monestir de Sant Pere de Rodes. Seguidament a la inauguració de la fita es continuarà a peu fins a la Sala Llevant del Monestir de Sant Pere de Rodes, on es farà la presentació de la guia El Camí de Sant Jaume. La ruta tranquil·la cap a Santiago de Compostel·la.