La conferència Més drets, més oportunitats aplegarà representants del món local, entitats i col·legis professionals del Camp de Tarragona

Demà, dimecres 2 de març, a les 11.30 hores, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, oferirà a Tarragona la conferència Més drets, més oportunitats per detallar les línies d’actuació que endegarà el Departament amb els fons Next Generation EU. A l’acte, que se celebrarà a l’Antiga Audiència, hi assistiran representants d’entitats socials, col·legis professionals i món local del Camp de Tarragona.

Els mitjans podran seguir la conferència presencialment o de forma telemàtica al canal de youtube del Departament.

Intervindran a l’acte la consellera Cervera; la secretària general de Drets Socials, Dolors Rusinés; el director territorial de Drets Socials a Tarragona, Daniel Sagalà, i l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. Els acompanyaran el secretari d'Habitatge i Inclusió Social, Carles Sala; la secretària d'Afers Socials i Famílies, Anna Figueras, i el secretari d'Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra.

11:30|La consellera Cervera presenta l'acte 'Més drets, més oportunitats'. Antiga Audiència ( pl. del Pallol, 3)|Tarragona (Tarragonès)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, presentarà l'acte Més drets, més oportunitats sobre els Fons Next Generation EU. La delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, assistirà a l'acte.