Sala de premsa

La consellera Tània Verge visitarà Tortosa en el marc dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones

query_builder   4 març 2022 09:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Tània Verge visitarà Tortosa en el marc dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones

 • Verge participarà divendres en la Mesa Institucional del Circuit per a l’abordatge de la Violència Masclista a les Terres de l’Ebre
 • La consellera presentarà la campanya que el Departament d’Igualtat i Feminismes ha impulsat per a aquest 8 de març, i que té com a lema “Cap a una normalitat feminista”
La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà Tortosa aquest divendres, 4 de març, en el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones. Ho farà acompanyada de la secretària de Feminismes, Montserrat Pineda Lorenzo; la directora general per a l’Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich Solé, i la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí Altés.

En la seva arribada, la consellera serà rebuda pel delegat del Govern a les Terres de l’Ebre i president de la Mesa Institucional del Circuit per a l’abordatge de la Violència Masclista a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernández, i per la coordinadora territorial d’Igualtat i Feminismes a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà Fortuño.

A continuació, la consellera i la resta d’autoritats participaran en una reunió de la Mesa Institucional del Circuit per a l’abordatge de la Violència Masclista a les Terres de l’Ebre, que tindrà lloc a l’edifici de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre. Es tracta de la primera trobada de la Mesa des de la posada en marxa de la Conselleria d’Igualtat i Feminismes i, per això, durant la reunió es presentarà el Departament, les mesures del Pla de Govern per a garantir el dret de les dones a l’erradicació de les violències masclistes, la proposta del nou marc de funcionament de la Comissió Nacional per a una Intervenció coordinada contra la Violència Masclista, el nou Protocol d’actuació davant els feminicidis de la Generalitat de Catalunya i el nou Protocol Marc per a una intervenció coordinada contra la violència masclista.

Després de la reunió de la Mesa, a les 11.15 h, la consellera atendrà els mitjans de comunicació al vestíbul de l’edifici (Plaça de Gerard Vergés, 1, Tortosa), i els presentarà la campanya impulsada pel Departament d’Igualtat i Feminismes amb motiu d’aquest 8 de març. Sota el lema “Cap a una normalitat feminista”, la campanya posa èmfasi en la idea que allò que trobem “normal” ha de ser molt millor.

Finalment, la consellera assistirà a l’acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones, que serà conduït per la periodista Anna Ferràs, i en farà la cloenda.
La consellera Verge fa una visita Institucional a les Terres de l'Ebre

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, farà una visita Institucional a les Terres de l'Ebre amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones. Ho farà acompanyada de la secretària de Feminismes, Montserrat Pineda Lorenzo; la directora general per a l’Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich Solé; i la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí Altés. En la seva arribada, la consellera serà rebuda pel delegat del Govern a les Terres de l’Ebre i president de la Mesa Institucional del Circuit per a l’abordatge de la Violència Masclista a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernández, i per la coordinadora territorial d’Igualtat i Feminismes a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà Fortuño. El director territorial de Drets Socials a les Terres de l'Ebre, Felip Monclús, assistirà a l'acte.

 • 09:30|Mesa Institucional 'Circuit per a l'abordatge de les Violències Masclistes a les Terres de l'Ebre'. Edifici de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre ( pl. de Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre participarà en la Mesa Institucional del Circuit per a l'abordatge de les Violències Masclistes a les Terres de l'Ebre. A la Mesa intervindran també el delegat de Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernández; la secretària de Feminismes Montse Pineda Lorenzo, i la directora general per a l’Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich i Solé.

 • 11:15|Atenció als mitjans de comunicació. Pl. de Gerard Vergés, 1|Tortosa (Baix Ebre)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, atendrà els mitjans de comunicació i els presentarà la campanya impulsada pel Departament d’Igualtat i Feminismes amb motiu d’aquest 8 de març.

 • 11:30|Acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones. Pl. de Gerard Vergés, 1|Tortosa (Baix Ebre)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, assistirà a l'acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones a les Terres de l'Ebre. Ho farà acompanyada de la secretària de Feminismes, Montserrat Pineda Lorenzo; la directora general per a l’Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich Solé; la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí Altés, i la coordinadora territorial d’Igualtat i Feminismes a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà Fortuño.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia