El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i la consellera d'Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, visitaran avui el punt de recollida d'ajuda humanitària per a Ucraïna que s'ha habilitat a la nau logística del Port de Barcelona. Els acompanyaran el president del Port de Barcelona, Damià Calvet, el cònsol general d’Ucraïna a Barcelona, Artem Vorobyov, i el director del Banc dels Aliments, Lluís Fatjó-Vilas.

S'anul·la aquesta convocatòria

La trobada començarà a les 16 h amb una reunió de treball. Seguidament, a les 16.30 h tindrà lloc una visita de la nau, en què les diferents autoritats podran comprovar in situ la feina que està realitzant el grup de voluntaris encarregat de la recepció de les mercaderies que arriben a la plataforma, de la seva classificació i preparació per al seu enviament posterior. Els mitjans gràfics acreditats podran prendre imatges de la visita. Finalment, a les 17 h, es farà una atenció als mitjans. 

Per cobrir informativament aquest acte és necessari acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Port de Barcelona. Per fer-ho, cal enviar un correu a l’adreça comunicacioport@portdebarcelona.cat i indicar-hi nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

16:00|El vicepresident Puigneró i la consellera Alsina visiten el punt de recollida d'ajuda humanitària per a Ucraïna que s'ha habilitat al Port de Barcelona. Zona d'Activitats Logístiques del Port de Barcelona (c. Cal Pi de l'Olla)|El Prat de Llobregat (Baix Llobregat)

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i la consellera d'Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, visitaran el punt de recollida d'ajuda humanitària per a Ucraïna que s'ha habilitat a la nau logística del Port de Barcelona. Els acompanyaran el president del Port de Barcelona, Damià Calvet; el cònsol general d’Ucraïna a Barcelona, Artem Vorobyov; i el director del Banc dels Aliments, Lluís Fatjó-Vilas.